Ζήτω ο έρωτας

Δεν ξέρουμε για σας, αλλά για εμάς ο Φεβρουάριος είναι αγαπημένος μήνας. Είμαστε ήδη στις αρχές του και νιώθουμε πως περνάμε τη δεύτερη φάση του χειμώνα, αυτή που έρχεται μετά τις αλκυονίδες μέρες… ξέρετε. Είναι όπως όταν ξυπνάς το πρωί κι έρχονται μία-μία οι σκέψεις για την ημέρα που είναι μπροστά.

Έτσι κι ο Φεβρουάριος είναι μήνας που ετοιμάζεσαι να κάνεις πράγματα, πολύ σημαντικά! Όπως για παράδειγμα, να προετοιμαστείς καταλλήλως για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τώρα θα πείτε σιγά τη γιορτή, τον έρωτα τον γιορτάζουμε κάθε μέρα και τέτοια, ναι αλλά έτσι όπως τρέχουμε σαν τρελοί όλη μέρα έχουμε ξεχάσει κι έρωτες και γλύκες. Οπότε ας έχουμε και μια γιορτή να τον θυμόμαστε! Από την άλλη θα πείτε άντε και τον γιορτάζω τον άγιο έρωτα, υπάρχει όμως και μια απαραίτητη προϋπόθεση. Χρειάζεται έτερον ήμισυ! Ε, εντάξει αν δεν έχετε, προλαβαίνετε, κάντε μια προσπάθεια κι αν δεν… κουράγιο μέχρι του χρόνου.

Ας μην πιάσουμε όμως τα θέματα σχέσεων γιατί θα ξεφύγουμε τελείως από το θέμα και δεν θα βγάλουμε και άκρη!

Διαφήμιση λοιπόν για τον Άγιο Βαλεντίνο σημαίνει έξυπνα λεκτικά παιχνίδια, γλυκές και τρυφερές εκφράσεις κι η επιλογή των πιο αισθησιακών φωνών του καταλόγου μας, στην πρώτη γραμμή!

Και φυσικά, η χαρά της μπαλάντας «love is in the air», «love is all around», «when a men loves a woman» και πάει λέγοντας. Αυτά ως προς την ραδιοφωνική διαφήμιση, γιατί ότι έχει να κάνει με την εικόνα, το κόκκινο, χρώμα του πάθους και της φωτιάς του έρωτα και της αγάπης, έχει τον πρώτο λόγο όπως και οι καρδούλες –σε όλα τα μεγέθη- τα σκυλάκια, τα αρκουδάκια – επίσης σε όλα τα μεγέθη- και άλλα χαριτωμένα ζωάκια, οι κάρτες, τα στιχάκια και όλα τα συναφή.

Άγιος Βαλεντίνος προ των πυλών και τα ΜΜΕ θα κατακοκκινίσουν… όχι από το κακό τους αλλά από τον πολύ έρωτα!!!