Βάλτε τις μάσκεεεες…

Τι περιμένουμε όλο τον Φεβρουάριο; Την πιο αγαπημένη μας ημερομηνία, 27 Φεβρουαρίου Κυριακή της Αποκριάς! Όχι ότι πιο πριν δεν πάμε σε αποκριάτικα πάρτι μια και όλο το πανηγύρι ξεκινάει από την Τσικνοπέμπτη.

 

Καρναβάλι και απόκριες λοιπόν. Τα bar, τα club, τα κέντρα  διασκέδασης, τα ξενυχτάδικα ακόμα και κάποια καφέ κάνουν πάρτι, ε να μην τα διαφημίσουμε? Πως θα κάνετε κι εσείς το πρόγραμμά σας? Πως θα ενημερωθείτε πιο πάρτι γίνετε και που? Και τα χρειαζόμαστε τα πάρτι, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, να ξεχάσουμε τα χρέη, την κρίση, τα ευρώ, την γκρίνια και τα προβλήματα γενικώς.

Στις απόκριες ξέρετε, η προετοιμασία είναι μεγαλύτερη. Πρέπει να σκεφτείς τι θα ντυθείς και πως, να είναι κάτι πρωτότυπο, κάτι έξυπνο, κάτι διαφορετικό. Ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε πρέπει να βάλουμε έξτρα φαντασία και να το διασκεδάσουμε περισσότερο. Στολές, αξεσουάρ, κομφετί, σερπαντίνες, μάσκες, περούκες, ψεύτικα νύχια, δόντια, μύτες, αφτιά ακόμα και για τις αυτοσχέδιες στολές χρειάζεστε υλικά.

Εδώ λοιπόν ερχόμαστε εμείς για να διαφημίσουμε τους ανάλογους πελάτες. Ααα η αλήθεια να λέγεται τα συγκεκριμένα διαφημιστικά τα χαιρόμαστε παραπάνω. Έχουν ένα άλλο κέφι και μόνο που γράφεις κείμενα για καρναβάλι αλλάζει η διάθεσή σου. Φυσικά η μουσική είναι το κύριο συστατικό για αυτού του είδους τα ραδιοφωνικά σποτ. Αλλά και οι λέξεις «τρελό κέφι», «ξέφρενο καρναβαλι», «χορός μέχρι το πρωί», «γλέντι και χορός» και άλλες τέτοιες, είναι must. Κι εδώ βεβαίως ο στόχος είναι να ακούς το σποτάκι και να θες να χορέψεις μάμπο και σάμπα.

Γι αυτό λέμε ότι ο Φεβρουάριος έχει τι δική του χάρη. Έχει έναν ξεσηκωτικό χαρακτήρα, έχει χρώμα, δυνατή χορευτική μουσική, μυρωδιές, ψητονοστιμιές, κέφι και φυσικά διαφήμιση!!!